MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Ziggo – Ik ben Ziggo
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Ziggo – Ik ben Ziggo

Gepubliceerd op 17 mei 2008 in Muziek in Reclame · Views: 6.727 ·

Ziggo - Ik ben Ziggo

Ziggo – Ik ben Ziggo


Je kent mij nog niet. Ik ben Ziggo. Ik ben hier voor het eerst. Niemand zal ontkomen aan de Ziggo commercials op TV, in krant en bladen. Overal komen we die wat excentrieke oudere man tegen. Ziggo, de nieuwe merknaam van Zesko Holding voor Casema, Multikabel en @Home is bezig met een waar imago en naamsbekendheid offensief. Nu nog waar maken (naar je luisteren, alle tijd voor je, etc.). Maar, en dat moet gezegd worden, helemaal geen vervelende commercial. Info over de muziek is welkom!

Ziggo – Ik ben Ziggo

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_dIsXTsm1Fs[/youtube]

 

6 reacties

 1. Klaas

  Al wat recensies gelezen van minder positieve mensen onder ons. Het hangt wel dicht tegen dat van Ben aan maar ik vind het toch een eigen gezicht hebben, deze mening is mij toe bedeeld welke is versterkt door de muziek die gebruikt is ligt lekker in het gehoor.

  Ben dan ook benieuwd als iemand de uitvoeren artiest en/of titel weet van de gebruikte muziek.

 2. Aux

  Dit zou weleens heel goed speciaal gemaakt kunnen zijn.

 3. Benny

  Het is speciaal gemaakt dat hoor je duidelijk aan de muziek maar door wie het gecomponeerd is weet ik nog niet

 4. Locutus

  lijkt wel wat op de muziek van Emilie Simon: Franse elektronische muziek, ook gebruikt in de film March of the Penguins)

 5. Sjoerd

  Ik vind het veel weg hebben van de muziek van BT. Ik heb nog niet echt de tijd kunnen maken om te kijken waar dit vandaan komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *