MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame H&M – Badmode
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

H&M – Badmode

Gepubliceerd op 16 mei 2008 in Muziek in Reclame · Views: 5.615 ·

Hennes & Mauritz - Badmode

H&M – Badmode


De nieuwste Hennes & Mauritz, H & M, bikini commercial is weer een hele mooie, met ook erg mooie muziek. Die muziek is van Keren Ann met het nummer Lay Your Head Down. Ontdekking! Dit nummer is te vinden op de cd Keren Ann, haar vijfde album.

Keren Ann Zeidel maakte eerder een aantal hoofdzakelijk Franstalige platen, die helaas onopgemerkt bleven. Not Going Anywhere was een eerste en uiterst geslaagd volledig Engelstalig probeersel. Maar het is pas op dit album dat de zangeres zich ontpopt als een volgroeide Engelstalige singer-songwriter.

Keren Ann heeft zichzelf met dit titelloze album toegevoegd aan de lijst met te volgen artiesten voor de toekomst. Los van een aantal uitschieters, zoals het wat te melige pure folknummertje “Liberty” en het ronduit langdradige “Between The Flatland And The Caspian Sea”, heeft de singer-songwriter een erg evenwichtige en hoogstaande plaat gemaakt. Geen harpgejank, schrille keelklanken of vogels in het haar, maar gewoon een verdomd goede zangeres. Als dit nu eens school kan maken, hoort u ons niet klagen [goddeau.com/MuziekNu.nl].

Hennes & Mauritz – Badmode

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lba4VaKstDg[/youtube]


 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *