MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Witte Waas

Gepubliceerd op 15 mei 2008 in Muziek in Reclame · Views: 986 ·

Witte Waas

Witte Waas


Mooie wals, in botsautootjes, geblinddoekt, niets aan de hand. Tot dat! Hoe hard je ook uit je dak gaat vandaag, na het feest in de auto stappen met drank en/of drugs op is geen goed idee. Je hebt een witte waas in je hoofd waardoor je zicht en reactievermogen veel minder zijn. De kans op een ongeluk is 10 keer zo groot. Dat geldt ook als je bij iemand in de auto stapt met een witte waas. Geen drank en geen drugs achter het stuur, helemaal mee eens. Los van dit moraal, enig idee van wie de muziek is?

Witte Waas

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t-Y37Z1bK84[/youtube]

 
Tags: ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *