Adverts








bol.de - einfach rund





Centraal Beheer - Burgemeester

16 April 2008
(1 votes, average: 5.00 out of 5)
 Loading ...


Hij is weer top deze Centraal Beheer commercial. Perfect inhakend op koninginnedag en helemaal in lijn met hun andere Even Apeldoorn Bellen commercials. De parachutist is druk aan het oefenen met het landen op de juiste plek. Gewoon even kijken! Op hyves is er een combinatie gemaakt van de commercial en een spel. Via een 'gadget' kunnen Hyves-vrienden een spel spelen dat inhaakt op deze commercial.
De muziek past er prima bij. In het tweede deel van de commercial hoor je Henry Purcell met Come, Ye Sons of Art. Erg goed. Volgens ons is deze uitvoering te vinden op de cd Purcell: Music for Queen Mary / Gardiner, Monteverdi Choir.

Centraal Beheer - Burgemeester


Categorie: Muziek in Reclame | Tags: , , | Views: 627 |
Bestel, luister en meer info: FreeRecordShop.nl | Bol.com


5 Reacties

  1. Loes

    Ik ben toevallig gisteren bezig geweest met deze commercial en heb zelfs de muziek van het visserskoor uitgezocht...
    Het heet De Visserman. Voor de tekst (wijkt in de commercial af) en een geluidsfragment: http://www.oudeschildervisserskoor-texel.nl/cd4.htm

  2. Tessa

    Is dat zeker dat in dat tweede deel Henry Purcell met Come, Ye Sons of Art te horen is? Ik heb dat nummer beluisterd en volgens mij is het dat nummer niet. Het kan ook zijn natuurlijk dat ik een ander nummer wat gewoon die titel had gehoord hebt, maar dan toch vraag ik het maar even.

  3. MuziekNu

    Volgens ons is het het 4e nummer op de cd Purcell: Music for Queen Mary / Gardiner, Monteverdi Choir:
    Ode For The Birthday Of Queen Mary «come Ye Sons Of Art» : Come Ye Sons Of Art (1:23)

  4. Chaim

    Het nummer in the commercial is inderdaad van Purcell, maar het is Love's Goddess Sure Was Blind.

  5. Chaim

    Ik was abuis... het is inderdaad Come Ye Sons of Art.... To Celebrate This Triumphant Day van Purcell's Music for Queen Mary.

Reageer hier

Om te kunnen reageren moet je eerst de 5 karakters tussen 0..9 en A..F lezen en invoeren. Vervolgens klik je op verzenden.

  

Ik kan dit niet lezen. Genereer a.u.b. een