MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Sunsilk – Zonnebrandcrème
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Sunsilk – Zonnebrandcrème

Gepubliceerd op 21 maart 2008 in Muziek in Reclame · Views: 942 ·

Sunsilk Zonnebrandcrème

Sunsilk – Zonnebrandcrème


De recente Sunsilk zonnebrandcrème commercial heeft de primeur van de nieuwste Madonna single, 4 Minutes To Save The World. Deze commercial laat zien hoe Madonna door de jaren heen haar stijl heeft vernieuwd. Uiteraard staat deze single op het nieuwe werk van Madonna ‘Hard Candy’.
DJ en componist Tom Holkenborg, beter bekend als Junkie XL, heeft een remix gemaakt van de nieuwe single ‘4 Minutes To Save The World’ van Madonna. Hij maakte eerder al remixen van nummers van Justin Timberlake, Britney Spears en Coldplay. In 2002 werd hij wereldberoemd met zijn remix van het nummer ‘A Little Less Conversation’ van Elvis Presley.

Sunsilk – Life Can’t Wait

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PZ7O7Uql-v4[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *