Adverts








bol.de - einfach rund





Yarden Uitvaartcentrum

14 March 2008
(9 votes, average: 3.22 out of 5)
 Loading ...


Het duurde even voordat we wisten van wie de commercial met die hele bijzondere muziek en vooral stem überhaupt was, maar dan toch gevonden, Yarden Uitvaartcentrum. Dus niet zozeer de commerial, als wel die bijzondere stem viel ons op. De muziekkunstenaars van Massive Music schijnen er weer achter te zitten, maar wie zingt dit? 't Heeft wel iets van Jose Feliciano, maar dat zal toch niet?

14/03: We zaten er niet eens ver vanaf. Met dank aan Karin: Jose Gonzales met het nummer Hints van zijn album Veneer (wat heeft Massive Music er dan eigenlijk mee van doen?). Jose Gonzales kennen we nog van de Sony Bravia «stuiterballen San Francisco» commercial (en niet van Appelsientje zoals we eerder hebben vermeld), ook op deze cd trouwens. Grote klasse!

Yarden Uitvaartcentrum

Jose Gonzalez - Hints


Categorie: Muziek in Reclame | Tags: , | Views: 3,603 |
Meer info: FreeRecordShop.nl | Bol.com


8 Reacties

  1. Karin

    het gaat om Jose Gonzales met het nummer Hints van zijn album Veneer

  2. Loes

    Massive Music (in dit geval) zoekt de muziek bij de commercial en voegt dat er aan toe. Bestaande nummers worden dan gelicenseerd. Het is niet zo dat zij alleen maar zelf muziek componeren/produceren, zoals bij sommige andere geluidsstudio's wel zo is.

  3. Loes

    http://www.massivemusic.com/
    'Search & Licensing' en 'What We Do'

  4. Carlo den Otter

    Ik heb de Yarden commercial gemaakt en volgens mij hebben ik en mijn maatje Sjoerd van Heumen zelf de muziek van José Gonzales erbij bedacht.

    Massive Music heeft de muziek alleen gelicenseerd.

    Ik ben blij dat de muziek iedereen zo positief opvalt.

  5. Loes

    Ah, dat zijn nog eens nuttige reacties... Bedankt!

  6. MuziekNu

    @Carlo: bedankt voor je reactie en info. De ware kunstenaars zaten hier niet bij Massive Music maar bij De Map. Originele site overigens (http://www.demap.nl/), van jullie, met erg creatieve vondsten! Hoe komen jullie op die af en toe echt geniale ideeën/teksten?

  7. Carlo den Otter

    We mogen er de hele dag over doen.

  8. Eric

    Tnks!!!!

Reageer hier

Om te kunnen reageren moet je eerst de 5 karakters tussen 0..9 en A..F lezen en invoeren. Vervolgens klik je op verzenden.

  

Ik kan dit niet lezen. Genereer a.u.b. een