MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Fifa Street 3
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Fifa Street 3

Gepubliceerd op 9 februari 2008 in Muziek in Reclame · Views: 1.910 ·

Fifa Street 3

Fifa Street 3


De muziek onder deze EA-game Fifa Street 3 commercial vinden wij niet echt top, maar dat wat we hier zien wel. De trucks met een voetbal zijn erg bijzonder, en geven dan ook veel discussie in de diverse fora: is het echt of toch nep? Beide wordt met dezelfde stelligheid beweerd. Mocht je het weten, en ook wie we hier horen, graag je reactie.

Fifa Street 3

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n3eEpqLi-DU[/youtube]

 
Tags: ,

2 reacties

  1. Indoshu

    Okay, ten eerste, bedankt voor het liedje:P
    ten tweede: Dit is echt! Het heet Tricking en het word meestal in een turnzaal ofzo gedaan of op gras. Weinig mensen doen het op straat, maar wat ik hier zie bevalt me wel. De dingen die gedaan worden: Gainer Cork Round, Backhandspring-Fronthandspring, Butterfly Twist Round, Macaco, Tornado Kick, Flashkick, en nog meer.

    Check deze link: http://nl.youtube.com/watch?v=xP8h1USqBxg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *