MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Randstad

Gepubliceerd op 21 januari 2008 in Muziek in Reclame · Views: 2.166 ·

Randstad

Randstad


Je groeit met iedere ervaring, geef groei de ruimte. Mooie slogan en mooie commercial van Randstad. Je ziet een matroesjka (of baboesjka) -je weet wel, een beschilderd houten en hol poppetje, waarin dan nog zo’n poppetje zit, enkele malen opnieuw en steeds in een kleinere versie- die kwijt raakt maar elders een nieuwe plek vindt, en een matroesjka die elders is kwijtgeraakt en juist hier een nieuwe plek vindt. Mooi bedacht. De muziek is ook mooi, en weer door de kunstenaars van Massive Music gemaakt. Jammer, anders was het ergens te vinden, op een cd ofzo. Erg mooi.

Commercial nog niet op YouTube kunnen vinden

Commercial link Randstad.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *