MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Miele

Gepubliceerd op 20 januari 2008 in Muziek in Reclame · Views: 5.064 ·

Miele

Miele


Mode ontwerper praat enthousiast over het moment van voor een modeshow, de kleding die hij ontwerpt en de stof die hij gebruikt. Tegen het eind van de commercial zie je een wasmachine en wasdroger in beeld komen, Miele. Op de achtergrond hoor je hele lekkere muziek. Maar van wie?

Miele

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x32NWESWLkI[/youtube]

 
Tags:

8 reacties

 1. Loes

  Dit nummer is ook gebruikt in de commercial met Rudolph van Veen. Bij adformatie is nu dus te lezen dat de muziek van Good Sounds is. (Vrijwel) alle muziek die daar vandaan komt, is speciaal gemaakt. In de showreel heb ik deze commercial jammer genoeg nog niet zien staan, want er wordt wel altijd bij gezet wie het heeft gecomponeerd.

  http://www.youtube.com/watch?v=x32NWESWLkI
  http://www.goodsounds.nl

 2. MuziekNu

  Erg mooie site van goodsounds zeg, om je vingers bij af te likken. Heeft dat blauwe robotje nog een functie, zijn er nog verborgen deurtjes?

 3. Loes

  Dat robotje loopt alleen maar wat rond, ik heb geen functie kunnen ontdekken. En ook geen andere verborgen dingen… maar misschien kijk ik gewoon niet goed…

 4. Jurriaan Balhuizen

  Hi Allemaal,

  Het nummer “Coming Home”, is inderdaad door ons, Good Sounds, gemaakt voor de commercials. Het is gezongen door de zangeres van Bettie Serveert, Carol van Dijk.
  En op de site moet je maar eens over de piano in de lounge rollen met je muis, of ín het zwembad in de ‘client area’ kijken….

  Hartelijke groet, Jurriaan, Good Sounds

 5. MuziekNu

  @ Jurriaan, Good Sounds: bedankt voor je reactie en informatie! Top! Altijd leuk als ook de maker of geestelijk vader reageert. Nog niet ontdekt wat er gebeurt als …, we blijven proberen 🙂 .

 6. Loes

  O ja, de piano… die wist ik. En ik zag nu inderdaad iets in het zwembad wat ik nog niet eerder had gezien…

  Carol van Dijk… ja, nu weet ik ook waarom de stem mij zo bekend voorkwam. Dus bedankt voor je reactie!

 7. ruud mechielsen

  weet iemand waar ik het nummer kan krijgen/downloaden van “Coming Home” van Good Sounds/Betty Serveert? zoek me suf maar lukt me niet…alvast dank! het nummer in die Miele commercial vind ik echt te gek!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *