MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Recensies Ayo – Joyful
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Ayo – Joyful

Gepubliceerd op 28 december 2007 in Recensies · Views: 2.854 ·

Ayo - Joyful

Ayo – Joyful


Een cd van alweer een tijdje geleden, maar de muziek is zo vreselijk goed, Joyful van Ayo. Ayo betekent ‘joy’, oftewel vreugde in het Yorubaans. Met haar Nigeriaanse vader en een zigeunerin als moeder, reisde Ayo de wereld rond. Overal nam ze haar gitaar mee en schreef ze liedjes over haar bevindingen. Dit is terug te horen op dit prachtige debuutalbum Joyful.

De eerste single ‘Down on my knees’ verscheen een jaar geleden. In het buitenland, waaronder Duitsland, heeft Ayo ongelofelijk veel succes. Het wil hier maar niet echt lukken. Ze wordt ook wel vergeleken met Jack Johnson en soulzangeres India Arie, maar ze is vooral zichzelf: Ayo.

Ayo – Saw Something

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NZOJsIlAgpE[/youtube]

Ayo – Life Is Real

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OF37qHLH76s[/youtube]

 
Tags:
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *