MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Ster Gouden Loeki 2007 – Goeiemoggel van KPN
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Ster Gouden Loeki 2007 – Goeiemoggel van KPN

Gepubliceerd op 22 december 2007 in Media Nieuws, Muziek in Reclame · Views: 4.015 ·

Ster Gouden Loeki 2007 - Goeiemoggel van KPN Zakelijke Markt

Ster Gouden Loeki 2007 – Goeiemoggel van KPN


De winnaar van de Ster Gouden Loeki 2007 is geworden: Goeiemoggel van KPN Zakelijke Markt. The Happy Hour Crew hebben de commercial zelfs al op muziek gezet. Mwah … Unox met Jan Vayne werd overigens tweede.
Toch jammer dat ze geen prijs geven voor de commercial met de beste of meest opvallende muziek! Wie had die mogen winnen? Mars – Cadillac met Eruption en One Way Ticket, RVS – Adviseur in de buurt met Jeff Alexander en Come wander with me, T-Mobile en Orange met Buster Cottam ft Eloise en Guide me Home, of … zeg het maar!?

KPN Goeiemoggel

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VlImiZvLqEQ[/youtube]

Eruption – One way ticket

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lNk88UqDVqk[/youtube]

RVS – adviseur in de buurt, Jeff Alexander – Come wander with me

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H2lCbQUK1dc[/youtube]

T-Mobile en Orange, Buster Cottam ft Eloise – Guide me Home

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QKzuFl27AgA[/youtube]

 

3 reacties

 1. Loes

  Die reclame was zeker niet mijn keuze geweest. Ik snap eerlijk gezegd die goeiemoggel-hype niet zo, het is wel een aardige commercial, maar meer ook niet. En ik zeg ook nog steeds goedemorgen…

  Wat dan wel had mogen winnen… daar ben ik nooit zo goed in. Er zijn altijd wel meer commercials die ik leuk vind. Dus dan houd ik het maar even bij de vijf genomineerden. De reclame van Unox vind ik wel erg leuk! Tovert elke keer weer een glimlach op mijn gezicht.
  Maar wat muziek betreft had ik gekozen voor Centraal Beheer-Cipier. Relax Max… heerlijke muziek! Zozeer zelfs dat ik nauwelijks op de reclame zelf let.

  De reclame van RVS is geloof ik van 2006 (?).

 2. absurdo

  ben het helemaal met loes eens.
  die reclame is meer de hype van dat domme goeiemoggel, dan dat die reclame zelf goed is!
  vond de keuze dit jaar zowiezo niet geweldig, maar vond die van unox zeker beter dan die die van kpn

 3. MuziekNu

  Die RVS is inderdaad al wat ouder -wordt nog wel steeds gebruikt- en doet dus niet mee. Hele mooie (muziek) vinden wij Peugeot 308 – Wind Of Change, H&M – Every Season Has An End en de topper wat ons betreft is Philips – Aurea met Siboney van Connie Francis.
  Zouden we een muziekwinnaar moeten kiezen uit de Ster top 5 dan inderdaad Relax Max van Centraal Beheer. Klasse!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *