MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame UNOX – verloren handschoen
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

UNOX – verloren handschoen

Gepubliceerd op 20 december 2007 in Muziek in Reclame · Views: 9.239 ·

UNOX - verloren handschoen

UNOX – verloren handschoen


Bevroren slootjes, hollandse wolken, beetje sneeuw, schoolplein, boekenstalletje, kou en eenzaamheid. Met als rode draad, verloren handschoenen. Gelukkig is er nog UNOX erwtensoep. Ze weten toch altijd weer de juiste huislijke en warme sfeer neer te zetten. Muziek is erg goed, Time after Time. Origineel (?) van Cindy Lauper. Deze uitvoering heeft wel wat van Joan Armetrading, maar het zijn Tuck & Patti! Dit duo bestaat al meer dan twintig jaar en brengt ingetogen versies van jazz- en popsongs. Echt super! Te vinden op hun cd Pure Tuck & Patti.

UNOX – verloren handschoen

[youtube]http://nl.youtube.com/watch?v=qpMkfqo0FaM[/youtube]

Tuck & Patti – Time After Time

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nW09gNfLyPc[/youtube]

 
Tags:

21 reacties

 1. Gijs Van Driel

  Inderdaad wat een ongelofelijke grafstem heeft die zangeres. Gatverdegatverdegatver.

  Nog erger dan die (hoe heet ie?) zanger van die eeuwige arbeidsvitamine hit: A good heart these days is hard to find.

 2. Danny

  Ik ben van het verantwoordelijke reclamebureau, en ik kan jullie meedelen dat het inderdaad Tuck & Patti zijn…. Kan ook bevestigen dat geen van ons allen hier doof is 🙂 Gelukkig dat smaken verschillen!

 3. Tineke

  Ik vind het een prachtige commercial! Heel treffend neergezet. De stem van Patti raakt een gevoelige snaar en je hoort gewoon dat het met veel zorg en warmte is gezongen.

 4. Tommy

  Het zingen van die mevrouw Patti gaat door merg en been, het klink als Caroline Kaart (een NL/Ierse zangeres uit de oude doos) die flink door elkaar geschud wordt tijdens het zingen.
  Het vreemde van deze commercial is dat ik nog steeds niet wist dat het over Unox gaat maar dat je je alleen tenenkrommend zit af te vragen wanneer dat gejoel nu afgelopen is.
  En Danny van het reclameburo (zie bericht 11 jan 15.36 u) smaken verschillen, dat is met soep ook zo, jullie niet doof zijn heeft niets met verstand van muziek te maken, maar had gekozen voor een insrumentale versie ofzo, ik had de saxpartij wel in willen spelen……..

 5. absurdo

  Loes krijgt het druk,.. 🙂

 6. Dikkie

  Je kunt deze versie van Tuck & Patti niet mooi vinden, smaken verschillen inderdaad. Maar je kunt niet zeggen dat dat mens vals zingt!
  Het is gewoon zuiver en met veel gevoel gezongen. Ik vind het dus wel een heel mooie versie

 7. Joseph

  ‘http://www.promopinion.com/?p=118’ Die lui hebben ook geen goed woord over voor die versie 🙂

 8. Hetty van de Geer

  Heb je een handschoen of want verloren, of er eentje gevonden. Maak deze dan weer gelukkig met de wederhelft door te kijken op http://www.handschoenverloren.nl. Deze service is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *