MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Recensies Alain Clark – Live It Out
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Alain Clark – Live It Out

Gepubliceerd op 16 december 2007 in Recensies · Views: 3.417 ·

Alain Clark – Live It Out


Het album van de Nederlandse soulzanger Alain Clark is een van de verrassingen van 2007. 13 Prachtige en soms zelfs briljante liedjes. Live It Out is een onverbloemd soulalbum, met doorleefde soulsongs die schaamteloos vertellen over echte liefdes, opofferingen en de ware vader-zoon relatie, ideaal om de donkere dagen mee door te komen.

Voor Live It Out trok Alain naar Los Angeles en kreeg het voor elkaar te werken met de legendarische drummer Steve Gadd. Hij zocht het dichter bij huis door samen met zijn vader Dane Clark een duet op te nemen. Live It Out is een warm soulalbum, de beste songs en krachtigste plaat die hij tot dusver heeft gemaakt.

Alain Clark – This Ain’t Gonna Work

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6Q16o87sPoM[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *