MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame DAS – Rechtsbijstand en juridisch advies
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

DAS – Rechtsbijstand en juridisch advies

Gepubliceerd op 7 december 2007 in Muziek in Reclame · Views: 2.727 ·

DAS - Rechtsbijstand en juridisch advies

DAS – Rechtsbijstand en juridisch advies


Waar mensen met elkaar leven, samenwerken, onderhandelen, overleggen, afstemmen discussieren gaat er wel een wat mis, zegt DAS in hun nieuwste commercial. Dat zie je dan ook in gebeuren. Simpel en leuk. Muziek is zeker niet onaardig, speciaal hiervoor gemaakt.

Commercial nog niet op YouTube kunnen vinden

Commercial link DAS – Rechtsbijstand en juridisch advies.

 

3 reacties

 1. branko

  Weet iemand wie de sounddesing/muziek voor de laatste das commercial heeft gecomponeerd?

 2. Loes

  Bij adformatie is te lezen dat de muziek van Hrvatski is. Ik heb even gegoogled en het blijkt dus dat Keith Fullerton Whitman meerdere aliassen gebruikt, waaronder Hrvatski. Dus misschien dat hij het is ?

  http://www.keithfullertonwhitman.com/

 3. branko

  Hey Loes,
  Ik ga ffe checken, dank voor je reactie, supercool. Ik vindt het echt tegekke muziek. Ben er inmiddels achter, nummer heet Gemini (Early) grappig ik ben tweeling talk about karma. Nummer is afkomstig van het album Swarm & Dither uit 2002.
  Thanks for helping me on the way.

  Greetz Branko

  ps ik doe een radioshow op arrow jazz fm genaamd embrace op ma & di avond tussen 21/2200u ik zal de track maandag draaien gaat sowieso vet klinken op de fm, arrow heeft hele vette compressor in de uitzendstraat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *