MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Samsung G800
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Samsung G800

Gepubliceerd op 2 december 2007 in Muziek in Reclame · Views: 3.071 ·

Samsung G800 / The Maccabees

Samsung G800


Goede Samsung G800 commercial, een die de aandacht vast blijft houden. Een man die overal hartjes ziet en daarvan foto’s neemt. Geen flauwe dingen, zeker leuk gevonden. Uiteindelijk mailt hij deze foto’s naar zijn vrouw/vriendin. Het blijkt niet alleen een fototoestel te zijn, maar ook een digitale fotocamera. De muziek, wat ons betreft het allerbelangrijkste, is er goed bij gevonden. Het is van The Maccabees, met Toothpaste Kisses. Te vinden op de cd Colour It in.

Overigens is de Samsung G800 niet zo maar een mobieltje. Het toestel heeft een 5 megapixel camera, met 3x optische zoom, een Xenon-flitser en ondersteuning voor umts en hsdpa, voor razendsnel mobiel internet. Verder heeft het 160 MB intern geheugen en een microSD-slot. Er zijn digitale camera’s die het met minder moeten doen.

Samsung G800

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QVr4oUldQCM[/youtube]

The Maccabees – Toothpaste Kisses

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UKJuA3OBZ9s[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *