MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Alpro Soya

Gepubliceerd op 29 oktober 2007 in Muziek in Reclame · Views: 9.773 ·

Alpro Soja

Alpro Soya


Volgens de site van Alpro, wil Alpro ons (de consument) natuurlijke, gezonde producten aanbieden. Ze gebruiken daarom geen kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen. Ze beweren dat de manier waarop de soja wordt geteeld en verwerkt een vrij beperkte impact heeft op het milieu. Floortje Dessing, bekend van TV reisprogramma’s, probeert ons over te halen op ‘Lekker fris en fruitig de nieuwe, verse drink met bosvruchtensmaak van Alpro soya’. Hm, hoe smaakt dit eigenlijk? Nog belangrijker, de muziek! Die smaakt wat ons betreft zeker naar meer. De Alpro soya song gezongen door de Belgische Junior Jazz.

Junior Jazz, alias Eline Van Coillie, charmeerde heel Vlaanderen toen ze als 14-jarig meisje op de populaire TV-reeks “Man bijt Hond” doorleefde jazz en pop covers bracht. Ze kreeg meteen een platencontract aangeboden en nam haar eigen, en meteen ook bijzonder succesvolle, plaat op met de muzikanten van Arno, Adamo en Axelle Red. Vandaag is Junior Jazz – inmiddels 19 jaar – opnieuw op de Belgische radio te horen met haar nieuwe hit “Sweet Daydreamer”.

Alpro Soja

Commercial Alpro Soya.

 
Tags: ,

2 reacties

  1. Jan Cuperus

    Van wie is dan de muziek die ik tegenwoordig hoor in de Alpro reclame?
    In beeld komt een groot bos met hoge bomen (wellicht het tropisch regenwoud wat gekapt is ten behoeve van de aanplant van de soya?), muziek van blazers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *