MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Lay’s – Sunseed Olie / Join the Joy
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Lay’s – Sunseed Olie / Join the Joy

Gepubliceerd op 16 oktober 2007 in Muziek in Reclame · Views: 7.003 ·

Lays - Sunseed Olie / Join the Joy

Lay’s – Sunseed Olie / Join the Joy


Groot veld met zonnebloemen, waarmee Lay’s maar wil aangeven dat ze de chips in minder schadelijk vet bakken. Ze zeggen: bereid in 100% SunSeed olie, een speciale zonnebloemolie. Join the Joy! Op zich zeker een aardige commercial, de zonnebloemen doen het goed maar de muziek doet het nog veel beter. Meer info hebben we helaas niet …

15/11: met dank aan Arjan en Loes: het is van Donavon Frankenreiter, met het nummer Our Love, te vinden op de gelijkname cd Donavon Frankenreiter.

Lay’s / Donavon Frankenreiter – Our Love

[flv]http://www.fhv.bbdo.nl/medialib/flv/124_lays sunflower nl.flv[/flv]

 

15 reacties

 1. Video is helaas niet meer beschikbaar, en we hebben hem ook niet meer kunnen vinden. Mocht je mee willen zoeken, graag!
  Een van onze bezoekers maakt dit jaar mijn thesis. Het gaat over het effect van advergames bij kinderen. Hiervoor maakt hij onder meer gebruik een advergame van Lay’s chips. Hij wil tegelijk ook een vergelijking maken met een gewone reclamespot, en daarvoor heeft hij die video dus nodig …

  Reageer je met een linkje naar de video 😉 ? Dank!

 2. Loes

  http://www.rebelmusic.eu/
  Klik op Showreel en dan op Lays – Sunflower.

 3. Hans

  Hallo,

  Ik ben dus de persoon die dat filmpje nodig heeft. Ik vind het filmpje via de link, maar ik zou het moeten kunnen toevoegen aan enkele ander filmpjes zodat het één filmpje wordt. Weet iemand hoe ik dit filmpje dan in bestandvorm kan omzetten of verkrijgen?

 4. Loes

  Ik heb echt geen idee hoe je dat filmpje van die website af zou kunnen halen. Maar je zou eventueel Rebelmusic of FHV BBDO hierover kunnen mailen. Misschien sturen ze je het wel gewoon toe als je uitlegt waar je het voor nodig hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *