MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Dommelsch Bier / Rene Froger – Doe maar gewoon
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Dommelsch Bier / Rene Froger – Doe maar gewoon

Gepubliceerd op 11 oktober 2007 in Media Nieuws, Muziek in Reclame, Verwacht · Views: 5.709 ·

Rene Froger - Doe maar gewoon

Dommelsch Bier / Rene Froger – Doe maar gewoon


Doe Maar Gewoon is de tweede Nederlandstalige single van Rene Froger. In 1989 kwam had hij succes met ‘Alles Kan Een Mens Gelukkig Maken (Een Eigen Huis)’. Het blijft niet bij deze single, zijn volledig Nederlandstalig album is bij Bol.com te beluisteren, een topper!
Ter promotie van zijn nieuwe theatershow Mijn Hollands Hart is het komende half jaar de afbeelding van René Froger te zien op alle bierflesjes, blikjes en PerfectDraft-vaatjes van Dommelsch. Vanaf 4 oktober staat René Froger met zijn nieuwe theatershow een seizoen lang in de Nederlandse theaters. Dit keer is het repertoire helemaal Nederlandstalig en verrast de zanger zijn fans met eigen interpretaties van bekende nummers van Nederlandse artiesten. Ook verschijnt er in het kader van Dommelsch Dubbel Dutch in elke show een gastartiest waarmee René speciale duetten in het Nederlands zingt.

Rene Froger – Doe maar gewoon

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V1FxajmH7Sw[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *