MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Stevie Ann – Closer to the Heart
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Stevie Ann – Closer to the Heart

Gepubliceerd op 25 september 2007 in CD/DVD Tip, Recensies · Views: 7.075 ·

Stevie Ann – Closer to the Heart


De nieuwste cd van de jonge Limburgse singer-songwriter Steve Ann heet Closer To Earth. Het is de opvolger van haar indrukwekkende debuut ‘Away From Here‘ in 2005. Met dat debuut schaarde Stevie Ann zich in één klap onder de beste vrouwelijke singer-songwriters die ons land rijk is. Een plaat die hoorbaar was beïnvloedt door eigenzinnige singer-songwriters als Joni Mitchell en Rickie Lee Jones en een opvallend doorleefd en volwassen geluid lieten horen. Het heeft de druk op de altijd moeilijke tweede plaat waarschijnlijk flink opgevoerd, maar met Closer To The Heart bewijst Stevie Ann dat ze deze druk aan kan. Met Closer To The Heart levert de nog altijd pas 21-jarige Stevie Ann een plaat af die het zo bewierookte debuut op alle fronten overtreft. Een plaat met wonderschone popliedjes vol invloeden uit de folk, de blues, de rock, de country en de jazz.
Intieme en soms bijna verstilde popliedjes die op intense en emotievolle wijze worden vertolkt. Popliedjes die zo mooi zijn dat ze je in je ziel weten te raken. Closer To The Heart behoort niet alleen tot het beste dat in Nederland in dit genre is gemaakt, maar kan ook de buitenlandse concurrentie met gemak aan. Liefhebbers van vrouwelijke singer songwriters die de beste plaat van het moment in huis willen halen, kiezen dan ook zonder schroom voor Stevie Ann’s Closer To The Heart. Een hele indrukwekkende plaat [velvet/MuziekNu].

Stevie Ann – Get Away

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1LyG2yBHW48[/youtube]

Stevie Ann LIVE bij Giel 3fm – Get Away

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t3g6FTpEpPQ[/youtube]

Stevie Ann – DWDD

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=swDqHunyy5M[/youtube]

 

4 reacties

 1. sildenafil

  sildenafil generic

 2. cheap erectile dysfunction

  ed meds online

 3. otc ed pills

  erectile dysfunction drugs

 4. best erectile dysfunction pills

  best ed pills at gnc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *