MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Centraal Beheer – Ambulance
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Centraal Beheer – Ambulance

Gepubliceerd op 23 september 2007 in Muziek in Reclame · Views: 2.618 ·

Centraal Beheer - Ambulance

Centraal Beheer – Ambulance


Eindelijk weer eens een echte verrassende Centraal Beheer commercial. Een Gouden Loekie? Ze maken wat ons betreft een grote kans. Twee ambulancebroeders zie je eerst hun werk doen in een nogal gedateerde ambulance. Maar, ze krijgen een nieuwe, met allerlei slimme snufjes. Deze commercial laat vooral zien dat als de procedures veranderen door bijvoorbeeld nieuwe technologie, dat het dan wel erg handig is dit iedereen te laten weten. Meer zeggen we niet. Muziek is grappig en vrolijk, het klinkt een beetje Frans en niet eens zo onbekend. Reacties en info zijn uiteraard welkom.

Commercial

 

Een reactie

 1. Loes

  Ik was zelf nog niet verder dan dat het iets Fins moest zijn, maar gelukkig zag ik later bij adfoblog nog info staan. Muziek: Punatukkaiselle Tytölleni en Jätkän humppa.

  Het tweede stukje muziek is Jätkän Humppa van Mutkattomat.

  Het eerste stukje moet dus Punatukkaiselle Tytölleni zijn. De bekendste versie is van Olavi Virta. Maar… ik twijfel toch of deze het wel is. Ik heb meerdere versies van dit liedje beluisterd en ze klinken allemaal wat sneller dan in de commercial. Of ligt dat aan mij?
  De tekst kan ik niet ontcijferen, dus dat helpt ook niet.
  Heeft iemand anders misschien nog een idee hierover?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *