MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame WE fashion – Ik ben een beetje van alles / Room Eleven – Bitch
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

WE fashion – Ik ben een beetje van alles / Room Eleven – Bitch

Gepubliceerd op 22 september 2007 in Muziek in Reclame · Views: 4.991 ·

WE fashion - Ik ben een beetje van alles

WE fashion – Ik ben een beetje van alles – Room Eleven – Bitch


Commercial van begin dit jaar, die zo af en toe nog eens voorbij komt. Alleen al voor de song zou je die commercial van WE fashion heel vaak willen zien. Het nummer Bitch, oorspronkelijk van Meredith Brooks, wordt hier meeslepend jazzy gezongen door Janne Schra van de Nederlandse band Room Eleven. Meestal wordt de muziek bij de commercial gezocht, maar in dit geval ging het andersom. „Ik ben een beetje van alles: een kreng, een minnares, een kind, een moeder, een zondaar, een heilige, ik schaam me niet”, zingt Schra en deze tekst inspireerde WE tot de campagne ’Ik ben een beetje van alles’.
De band is te zien in de commercial, de hoofdpersonen uit de commercial (Julian en Sophie) in de videoclip. Clip en commercial zijn opgenomen in Buenos Aires. De wereldberoemde tangodanser Juan Carlos Copes danst de tango met zijn dochter én met Sophie [telegraaf/MuziekNu]. Mocht iemand weten welk merk of type auto in de clip voorkomt …

WE fashion

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I-yIMtyMKmY[/youtube]

Room Eleven – Bitch

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wdlNS1IPQOc[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *